Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenCement Roterende Oven

Roterende Oven in Cementindustrie, de Controle van de het Materiaalprecisie van de Cementproductie

China Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. certificaten
China Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. certificaten
De Yuhongmachines maakten me de dienst op de toegevoegde waarde van „nauwsluitende, vertrouwelijke, volledige het levenscyclus, en volledige waardeketen“ realiseren. Dit soort oprechte behandeling is verenigbaar. De houding van het dienen van ons maakt me bewogen aandachtig zeer. De one-stop dienst vóór, tijdens en na de verkoop maakte me bij gemak voelen en geld besparen

—— M. Carlos L.Ganuz

De Yuhongmachines maakten een snelle reactie op onze vereisten, was de mededeling vlot tijdens de samenwerking, was de technologie nauwkeurig en efficiënt, en de naverkoop waren uiterst nauwgezet en nadenkend, wat me hielp vele bouwmoeilijkheden oplossen. Ik hoop dat Yuhong-de Zware industrie kan lange tijd samenwerken.

—— M. Glen Kehler

Ik ben online Chatten Nu

Roterende Oven in Cementindustrie, de Controle van de het Materiaalprecisie van de Cementproductie

Rotary Kiln In Cement Industry , Cement Production Equipment Precision Control
Rotary Kiln In Cement Industry , Cement Production Equipment Precision Control Rotary Kiln In Cement Industry , Cement Production Equipment Precision Control Rotary Kiln In Cement Industry , Cement Production Equipment Precision Control Rotary Kiln In Cement Industry , Cement Production Equipment Precision Control

Grote Afbeelding :  Roterende Oven in Cementindustrie, de Controle van de het Materiaalprecisie van de Cementproductie

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUHONG
Certificering: ISO,CE,BV
Modelnummer: 1000tpd

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Zeewaardige verpakking. Normen in container, vervangstukken in de uitvoer houten geval.
Levertijd: 180-200DAYS
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 4sets/year
Gedetailleerde productomschrijving
Toepasselijke Industrie: Bouwmateriaalwinkels, MachinesReparatiewerkplaatsen, Productieinstallatie Zeer belangrijke Verkopende Punten: Energie - besparing, het drogen type verwerking
ovenmodel: 3.2x50m koeler model: V de koeler van de stadiumrooster
Brandstof: steenkool, mazut, gas enz. Installatie: onder de gids van onze ingenieur
grondstoffenmolen: kalksteen, ijzer, gips, klei etc. Vervangstukken: Onlineondersteuning, Vrije vervangstukken, Gebiedsinstallatie, commissie en opleiding
Hoog licht:

rotary kiln in cement industry

,

rotary kiln cement plant

Hoge de levering van China - kwaliteitscement het cementproductielijn van het productiemateriaal

 

Roterende Oven in Cementindustrie, de Controle van de het Materiaalprecisie van de Cementproductie 0

 


 

Productomschrijving (cementinstallatie)

 

De cementproductielijn (cementinstallatie) is een productielijn van het cementmateriaal door een reeks van materiaal wordt samengesteld dat. Deze productielijn bestaat hoofdzakelijk uit het proces om te verpletteren en prehomogenization, grondstoffen homogeniserend, het voorverwarmen van decompositie, & cementclinker vuren die, cement malen verpakken.

 

Het belangrijkste die materiaal in deze gehele productielijn wordt gebruikt omvat de trillende voeder, kaakmaalmachine, effectmaalmachine, de molen van de cementbal lifer, voorverwarmend systeem, cementeert etc. roterende oven en verpakkingsmachine. Al cementmateriaal in deze lijn kan door onze fabriek worden verstrekt.

 


1.Crushing en Vooraf homogeniserend:

(1) de meeste grondstoffen, zoals kalksteen, klei, ijzerertsen, en steenkool, zouden vóór hun pre-homogenisatie moeten worden verpletterd. Het kalksteen is het primaire materiaal, en toe te schrijven in deze lijn aan zijn grote deeltjesgrootte en hoge hardheid, zijn goede verpletterende spelen een belangrijke rol in de gehele lijn. De speciale het stapelen en het terugwinnen technologie is gebruikt in het het vooraf homogeniseren procédé zodat de grondstoffen beter hoofdzakelijk kunnen worden gehomogeniseerd.

(2) grondstof die homogeniseren: de grondstoffen die pre is in het materiaal homogeniseren die, door stapelaar aan inkomende grondstoffen zich onophoudelijk in een bepaalde manier opgestapelde materiële zoveel mogelijk aan elkaar evenwijdige laag, de hogere en lagere overlapping en dezelfde dikte omhoog opstapelen. Toen, in richting de loodlijn aan de materiële laag, zo ver mogelijk tegelijkertijd, al materiële laag afsneed, op zijn beurt gesneden, tot genomen het eind, namelijk „betegel rechtstreeks“. De grondstoffenyard heeft de functies van opslag en homogenisatie

 

2. grondstoffenvoorbereiding:

(1) grondstoffen: de ruwe ingrediënten met kalksteen, zandsteen, ijzererts, flyash vier de database van het basisingrediënt (of andere speciale materialenbibliotheek) worden, basisbodem respectievelijk voorzien van een wegende voeder, worden kwantitatieve diverse materialen gegeven volgens de vereisten van de verhouding van het productieproces. Door de riemtransportband in verticaal molensysteem om te malen.

(2) grondstof die malen: het materiaal door het slot het voeden apparaat door een het voeden helling aan schijfcentrum, werd onder de actie van middelpuntvliedende kracht geworpen aan de rand van de malende die schijf door rol walserij wordt geleverd, de verpletterde materialen van de overstroming van de schijfrand te malen, is omhoog van de pijpsnelheid met de hete luchtstroom die, volgens de verschillende luchtstroomsnelheid opdrogen, werd een deel van het materiaal genomen aan de separator van het luchthoge rendement, ruw die poeder na scheiding, naar de malende lijst, aangaande het malen is teruggekeerd; het fijne die poeder met gas wordt gekwalificeerd stroomt uit nadat het malende en stijgende stof natte toren mengde en elektrische stofinzameling, door de helling, wordt de emmer verzonden naar de ruwe maaltijd homogeniserende silo binnen lift en opslag.

 

3. Het ruwe meterial homogeniseren:

De ruwe maaltijd in naar beneden geland, met luchtagitatie, ernst, opbrengst „trechtereffect“, probeert om de multilayer gemengde oppervlakte te snijden, volledig. Het gebruik van vloeibaar gemaakte verschillende lucht, maakt de basisoppervlakte voorkwam in parallelle stromen van verschillende grootte van uitbreidingseffect, één of andere regionale lossing, wat regionale stroom, zodat de basisoppervlakte binnen de schuine stand, het radiale mengen zich wordt geproduceerd. In het productieproces van samenstelling van de cement de ruwe maaltijd, is de stabiele kuilingang de stabiliteit van clinker brandend gebouw van thermisch systeem, de ruwe spelen van het maaltijd homogeniserende systeem stabiele ruwe ingrediënten in de kelder van de definitieve controleactie.

 

4, Voorverwarmer en pre-calciner-pre

Het grondstof worden voorverwarmen en de gedeeltelijke decompositie van de preverwarmer aan volledige deelfunctie, in plaats van de roterende oven, de oven die de lengte van rug, tegelijkertijd in de oven aan de accumulatiestaat van het proces te verkorten van de de hitteoverdracht van het gasvoer, naar de binnenopschorting wordt verplaatst de preverwarmervoorwaarde, het ruwe hete gas met de oven kan worden uitgeput volledig gemengd, verhogen het gasmateriaal het contactgebied, de snelle snelheid van de hitteoverdracht, de hoge efficiency van de hitteuitwisseling, de productieefficiency van ovensysteem, vermindert de hitteconsumptie van clinker het branden doel verbetert.

(1) de belangrijkste functie is volledig gebruik van de pre van de verwarmeroven en pre calciner uitlaat afvalhitte te maken verwarmend de grondstof, het ruwe voorverwarmen en de gedeeltelijke decompositie van carbonaten. Om de efficiency van hitteuitwisseling tussen het vaste lichaam en het gas te maximaliseren, om hoogte te realiseren - de kwaliteit, hoge opbrengst, lage consumptie van het brandende systeem, moet de stevige gas eenvormige verspreiding, de hitte en de efficiënte scheiding van de drie functies snel hebben.

(2) predecompositie: de predecompositietechniek is een technische sprong in cement die proces calcineren. Het is tussen de de preverwarmer en calciner en staart van de roterende die ovenoven door het toenemen verwarmingspijp, een brandstofinjectieapparaat, een endotherm proces wordt toegevoegd brandstof tot verbranding exotherm proces en grondstof van carbonaatdecompositie, in de decompositieoven met opgeschorte of vloeibaar gemaakte staat te maken snel, zodat verhoogde het ruwe tarief van de maaltijddecompositie tot 90% bovengenoemd. Origineel is in de decompositietaken van het roterende die ovencarbonaat, naar de decompositieoven worden verplaatst; de brandstof meestal van calciner zich, voor een deel aan te sluiten bij door minder ovenhoofd toe te voegen, vermindert de hittelading van de oven die riem calcineren, verlengend het voeringsleven, is bevorderlijk voor massaproduktie; wegens brandstof en grondstof die, voorzie de hitte van verbranding van geschikte levering aan het materiaal van brandstof mengen zich, zodat het de verbranding, de hitteoverdracht en proces van de carbonaatdecompositie optimaliseerden. Zo heeft het hoogte - kwaliteit, efficiënte, lage consumptie en een reeks uitstekende prestaties en kenmerken.

 

5. Clinker die branden:

De grondstof wordt voltooid in de cycloon preverwarmer in voorverwarmer en precalciner, in de roterende oven in clinker het branden. In roterende oven verder snel wordt ontbonden en produceert de reactie van de carbonaat stevige fase van een reeks van cementclinker, AC3, AFC4, SC2 en andere mineralen. Met de materiële temperatuurstijging dichtbij C01300, zullen AC3, AFC4, SC2 en andere mineralen vloeibaar worden, opgelost in de vloeibare reactie van SC2 en CaO om een hoop ofSC3 (clinker) te produceren. Clinker die, de temperatuur begon te verminderen branden. Tot slot door cementclinker koelmachineclinker die op hoge temperatuur roterende oven het leegmaken koelen aan opslag verbetert de vastgestelde temperatuur voor opslag, zinnige hitte en terugwinning van clinker op hoge temperatuur, de efficiency van de systeemhitte en de kwaliteit van clinker.

 

6. cement die post mengen:

Cementclinker, gips, post het hulpmaterialenpakhuis, de richtlijn respectievelijk wordt voorzien van wegende voeder, zal kwantitatieve diverse materialen volgens de vastgestelde verhouding geven. Bibliotheekkant van clinker die librarythe andere met clinker bulkfaciliteiten, voor extern gebruik van clinker aanpassen. Materieel het voeden metend die materiaal volgens het aandeel van lossing, door riemtransportband naar de balmolen wordt verzonden voor het malen.

 

7. cement die malen:

Cement het malen is het definitieve proces van cementvervaardiging, maar ook het meeste machts hongerige proces. De belangrijkste materialen door cementclinker (en geleermiddel, prestatiesaanpassing materiële enz. die) aan aangewezen deeltjesgrootte (op fijnheid, specifieke oppervlakte, dusdanig dat het afzetmateriaal) malen door de jakobsladder in hoog rendementseparator in het sorteren, het ruwe poeder malen aan het malen, cementproducten door de luchtdoos. Het type van impulszak stofcollector die na door luchtvervoerhelling te verzamelen, jakobsladder naar een bewaarplaats wordt verzonden.

 


 


Technische Parameters van Roterende Oven

 
Productspecificaties (m) Ovenafmetingen Capaciteit (t/d) Omwentelingssnelheid (r/min) Motormacht (kW) Totaal gewicht (t) Nota
Diameter (m) Lengte (m) Obliquity (%)
Φ2.5×40 2.5 40 3.5 180 0.44-2.44 55 149.61 Oven met de voorverwarmer van de schachtcycloon
Φ2.5×50 2.5 50 3 200 0.62-1.86 55 187.37 -
Φ2.5×54 2.5 54 3.5 204 0.48-1.45 55 196.29 -
Φ2.7×42 2.7 42 3.5 320 0.10-1.52 55 198.5 -
Φ2.8×44 2.8 44 3.5 400 0.437-2.18 55 201.58 Buiten demonteer oven
Φ3.0×45 3 45 3.5 500 0.5-2.47 75 210.94 -
Φ3.0×48 3 48 3.5 700 0.6-3.48 100 237 Buiten demonteer oven
Φ3.0×60 3 60 3.5 300 0.3-2 100 310 Het alumyte-alumina smeedt oven
Φ3.2×50 3.2 50 4 1000 0.6-3 125 278 Buiten demonteer oven
Φ3.3×52 3.3 52 3.5 1300 0.266-2.66 125 283 Oven met voorverwarmerprecalcine
Φ3.5×54 3.5 54 3.5 1500 0.55-3.4 220 363 Oven met voorverwarmerprecalcine
Φ3.6×70 3.6 70 3.5 1800 0.25-1.25 125 419 Het produceren van oven voor het gebruiken ofterheat
Φ4.0×56 4 56 4 2300 0.41-4.07 315 456 Oven met voorverwarmerprecalcine
Φ4.0×60 4 60 3.5 2500 0.396-3.96 315 510 Oven met voorverwarmerprecalcine
Φ4.2×60 4.2 60 4 2750 0.4-3.98 375 633 Oven met voorverwarmerprecalcine
Φ4.3×60 4.3 60 3.5 3200 0.396-3.96 375 583

Oven met voorverwarmerprecalcine

 

 

Roterende Oven in Cementindustrie, de Controle van de het Materiaalprecisie van de Cementproductie 1

Roterende Oven in Cementindustrie, de Controle van de het Materiaalprecisie van de Cementproductie 2

 

 

 

Contactgegevens
Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten