Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd.

China Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. certificaten
China Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. certificaten
De Yuhongmachines maakten me de dienst op de toegevoegde waarde van „nauwsluitende, vertrouwelijke, volledige het levenscyclus, en volledige waardeketen“ realiseren. Dit soort oprechte behandeling is verenigbaar. De houding van het dienen van ons maakt me bewogen aandachtig zeer. De one-stop dienst vóór, tijdens en na de verkoop maakte me bij gemak voelen en geld besparen

—— M. Carlos L.Ganuz

De Yuhongmachines maakten een snelle reactie op onze vereisten, was de mededeling vlot tijdens de samenwerking, was de technologie nauwkeurig en efficiënt, en de naverkoop waren uiterst nauwgezet en nadenkend, wat me hielp vele bouwmoeilijkheden oplossen. Ik hoop dat Yuhong-de Zware industrie kan lange tijd samenwerken.

—— M. Glen Kehler

Ik ben online Chatten Nu

Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Merken : YUHONG-MERK
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-15,000,000
Opgericht Jaar : 202
Export pct : 50% - 60%

Henan Yuhong Heavy Machinery Company (Yuhong-Groep) die hoofdzakelijk malende machine, industriële drogende machine vervaardigt, die machine (roterende oven en schachtoven) calcineren. Het is samen een modern bedrijf met onderzoek, productie en verkoop. gevestigd in No.97, het Westenstraat Dongqing, Nationale Hi-Tech Ontwikkelingsstreek, Zhengzhou, China.

De productkwaliteit is het leven, en de wetenschappelijke innovatie is beweging veroorzakende macht. Wij Yuhong-Groep kregen certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO de internationale, Europese Unie de certificatie van Ce en Russische GOST certificatie. En wij hebben een brede waaier van internationale markt, zoals de Russische, Europese Unie van Azerbeidzjan, van Kazachstan, van Turkije, van Koeweit, van Zuid-Afrika, van Egypte, van Vietnam, van Maleisië, van India, van Australië, van Korea, van Canada en, enz. gewonnen. In de loop van de afgelopen 30 jaar, hangt ons bedrijf modern wetenschappelijk beheersysteem, precisie productie, het de weg bereiden en innovatie aan. Nu is Onze Yuhong-Groep de leider in binnenlandse en overzee machines verwerkende industrie geworden.

Contactgegevens
Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Tomyfeng

Tel.: 13523036760

Fax: 86-371-8668-8303

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)