Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenRoterende Kalkoven

Energie - Materiaal van de de Ovenpyrolyse van de besparings het Roterende Kalk voor Actieve/snel Kalkproductie

China Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. certificaten
China Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. certificaten
De Yuhongmachines maakten me de dienst op de toegevoegde waarde van „nauwsluitende, vertrouwelijke, volledige het levenscyclus, en volledige waardeketen“ realiseren. Dit soort oprechte behandeling is verenigbaar. De houding van het dienen van ons maakt me bewogen aandachtig zeer. De one-stop dienst vóór, tijdens en na de verkoop maakte me bij gemak voelen en geld besparen

—— M. Carlos L.Ganuz

De Yuhongmachines maakten een snelle reactie op onze vereisten, was de mededeling vlot tijdens de samenwerking, was de technologie nauwkeurig en efficiënt, en de naverkoop waren uiterst nauwgezet en nadenkend, wat me hielp vele bouwmoeilijkheden oplossen. Ik hoop dat Yuhong-de Zware industrie kan lange tijd samenwerken.

—— M. Glen Kehler

Ik ben online Chatten Nu

Energie - Materiaal van de de Ovenpyrolyse van de besparings het Roterende Kalk voor Actieve/snel Kalkproductie

Energy Saving Rotary Lime Kiln Pyrolysis Equipment For Active / Quick Lime Production
Energy Saving Rotary Lime Kiln Pyrolysis Equipment For Active / Quick Lime Production Energy Saving Rotary Lime Kiln Pyrolysis Equipment For Active / Quick Lime Production

Grote Afbeelding :  Energie - Materiaal van de de Ovenpyrolyse van de besparings het Roterende Kalk voor Actieve/snel Kalkproductie

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUHONG
Certificering: ISO,CE,BV
Modelnummer: 120TPD

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Zeewaardige verpakking. Normen in container, vervangstukken in de uitvoer houten geval.
Levertijd: 60-65days
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 4sets/year
Gedetailleerde productomschrijving
TOEPASSELIJKE INDUSTRIE: De cementindustrie, de staal metallurgische industrie, de chemische industrie, de bouwmateriaalindus Zeer belangrijke Verkopende Punten: Energiebesparing
ovenmodel: 2.5x50m koeler model: YHLQ120
Brandstof: steenkool, mazut, gas enz. Installatie: wij verzenden ingenieurs
kant en klaar project: Levering Reserveonderdelen: Lever allen gebruikend het leven
De naverkoopdienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee Garantie: achttien maanden
Hoog licht:

active lime kiln

,

quick lime kiln

Het materiaal van de kalksteenpyrolyse van kalkproductie-installatie voor actieve kalk en snelle kalk

 

 

Inleiding:

De kalk roterende oven is het belangrijkste materiaal voor het calcineren van bauxiet, clinker, kalksteen etc… Volgens de capaciteit van bauxietinstallatie, clinker of cementinstallatie, enz., kunnen wij u helpen verschillende grootte van roterende oven selecteren, die gewoonlijk van 900mm tot 4000mm is.
Is de kalk roterende oven hoofdzakelijk samengesteld uit ovenshell, vuurvaste bakstenen, ondersteunend apparaat, ondersteunend apparaat met vangstwiel, transmissieapparaat, smeringsapparaat, mobiel oven hoofd en verzegelend apparaat aan het eind van de oven.
1. Ondersteunend apparaat: geavanceerde schachtstructuur, automatisch temperatuur meetinstrument en het elektro verwarmen.
2. Vangstwiel: met inbegrip van twee soorten mechanisch wiel en hydraulische druk.
3. Toestellen: enig of dubbel. Controleer de roterende snelheid door buncher, DE machine en frequentie veranderlijke motor. Betrouwbaar ben, energy-saving, en efficiënt.
4. Eest shell bandsteun: de lagere steun heeft drie types: vast, gezoem en het drijven. De structuur is eenvoudig, is de vervanging geschikt en zal geen cilinder kwetsen.
5. Verzegelend materiaal: er zijn hierboven vele soorten voor keus volgens ovenmodellen, met inbegrip van de rand van de luchtcilinder het verzegelen, de lenterand het verzegelen, en grafietblok het verzegelen en combinatie voor. Het het verzegelen effect is zeer goed.
6. Oven hoofdkap: met inbegrip van stationair type en flexibel type.


Het werk Principe:

Het materiaal zal voer in ovenstaart door helling in gaskamer zijn. Aangezien ovenshell geneigd is en het roteert lichtjes, zal het materiaal zich langs ronde shell bewegen en zal zich ook langs schachtrichting van ovenstaart aan ovenhoofd bewegen. Het materiaal zal worden verwerkt door voorverwarmt, ontbindt, gecalcineerd en zal zijn voer in koeler. De brandstof zal door gas of kolenbrander bij ovenhoofd worden gegeven en zal in oven worden verbrand. De hitte zal naar materiaal door brand worden overgebracht uitstraalt, hete luchtstroom, de overdracht van de ovenbaksteen. De hitte zal materiaal genoeg en calcineren zal tot het eindproduct verwarmen en maken.


Energie - Materiaal van de de Ovenpyrolyse van de besparings het Roterende Kalk voor Actieve/snel Kalkproductie 0Eigenschappen:

1. De output van roterende oven is hoog wat geschikte actieve kalkproductielijn is op grote schaal, ondertussen is de productielijn van de kalk roterende oven met dagelijkse capaciteit van 2200tons gezet in verrichting in de wereld en velen zijn kalk roterende oven met dagelijkse capaciteit van 150-500tons gebouwd met goede verrichtingssituatie die geschikt is om in midden of kleinschalige kalkondernemingen van toepassing te zijn.

2. De roterende Oven behoort tot het open type calcineren, is de structuur van ovenlichaam eenvoudig, is de luchtstroom deblokkeert, zou het gas die S bevatten op tijd ondertussen S tijdens het branden kunnen worden uitgeput is hard aan het aanhangen zodat is het zwavelgehalte van producten laag wat aan de staal producerende vereisten kon voldoen. Tegelijkertijd zal het materiaal gelijk binnenkantoven met zelfs het verwarmen doorgaan, zodat is de kwaliteit van productie stabiel en ruw het branden tarief en over--brandt het tarief is zeer laag zo het kon hoge activiteitenkalk voor de siderurgie calcineren. Op dezelfde voorwaarde, is de kalkactiviteit die door roterende oven wordt veroorzaakt die 340-380ml of zelfs 400ml zou kunnen zijn over gemiddeld hogere 30ml dan dat vervaardigd door gasoven.

3. De roterende Oven kon 1050mm het fijne kalksteen van het machtsniveau, normaal 030mm fijne het kalksteenboekhouding van het machtsniveau voor 30-40% van totaal volume direct calcineren dat niet voor andere typeoven kon worden gebruikt. Het voldoend aan de fijnheid van staal grondstof, neemt sinteren geleidelijk aan gebruiks ruwe kalk in plaats van kalksteen, aangezien het fijne kalksteen niet kon ruim worden gebruikt. De roterende ovenproductielijn kon niet alleen de goede middelen van het kalksteenerts gebruiken, maar ook ontmoet de duurzame ontwikkelingsbeleid van de kalkindustrie.

4. Het gebruiken van verticale voorverwarmer in oveneind kon rook op hoge temperatuur voldoende gebruiken die door binnen van oven wordt gecreeerd te calcineren die aanvankelijk pre-break neer van het normale temperatuur voorverwarmen kon. Dit kon niet alleen output van roterende oven grotendeels verhogen, maar ook volledig hitteconsumptie verminderen elk eenheidsproduct.

5. Het gebruiken van verticale koeler in ovenhoofd kon niet alleen snel van kalk op hoge temperatuur koelen en activiteit verhogen, maar ook is het geschikt voor het vervoeren en het sparen. Ondertussen kon het 2de wind op hoge temperatuur bereiken toen het binnengaan in oven, die temperatuur kon efficiënt verhogen binnen van oven, brandende consumptie verminderen.

6, de temperatuur van rook die van verticale voorverwarmer van oveneind zijn wordt gelost laag, normaal is het tussen 280-350℃, waarvan stof het bevatten over 20g/Nm3 is, die werkelijk laag is, dit kon de eenvoudige en efficiënte behandeling van de opvolgenderook maken ondertussen het gas na behandeld aan de milieubeschermingnorm kon voldoen.

7. Het belangrijkste voordeel van kalk dat door roterende oven wordt veroorzaakt is stabiel. Gezien van totale ontwikkelingstendens, zou ons actief materiaal van de kalkproductie zich op lokale markt moeten concentreren. Niet alleen voor aanpassingsvermogen van productiecapaciteit, maar ook voor voldoende het gebruiken van de goede middelen van het kalksteenerts, heeft de roterende oven allebei betere ontwikkelende toekomst.


Technische parameter voor de kalkinstallatie 

Capaciteit

(tpd)

150 200 225 250 300 400 500 600 800

Roterende oven

(m)

2.8×55 2.8x43 3x50 3.2x50 3.3x55 3.6x55 3.8x55 4x60 4.3x60

Helling

(%)

3.5 3.5 3.5 3.5 3 3 3 3 3

Calcinerentemperaturen.

(°C)

1300 1300 1300 1350 1350 1350 1350 1350 1350

Brandstof

(steenkool)

Gas

Poeder

 

Gas

Poeder

 

Gas

Poeder

 

Gas

Poeder

 

Gas

Poeder

 

Gas

Poeder

 

Gas

Poeder

 

Gas

Poeder

 

Gas

Poeder

 

Brandstofverbruik

 

(kJ/kg)

6670 5500 5400 5400 5400 5300 5250 5200 5000

Het voorverwarmen van materiaal

 

 

Vierkant

 

Vierkant

 

Vierkant

 

Vierkant

 

Veelhoekig

 

Veelhoekig

 

Veelhoekig

 

Veelhoekig

 

Het koelen van materiaal

 

 

Het verticale koelen

 

Het verticale koelen

 

Het verticale koelen

 

Het verticale koelen

 

Het verticale koelen

 

Het verticale koelen

 

Het verticale koelen

 

Het verticale koelen

 

 

 

Energie - Materiaal van de de Ovenpyrolyse van de besparings het Roterende Kalk voor Actieve/snel Kalkproductie 1Energie - Materiaal van de de Ovenpyrolyse van de besparings het Roterende Kalk voor Actieve/snel Kalkproductie 2

Contactgegevens
Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten