Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenCement Roterende Oven

100tpd aan 3000tpd-Cement Roterende Oven/het Materiaal van de Cementproductie

China Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. certificaten
China Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd. certificaten
De Yuhongmachines maakten me de dienst op de toegevoegde waarde van „nauwsluitende, vertrouwelijke, volledige het levenscyclus, en volledige waardeketen“ realiseren. Dit soort oprechte behandeling is verenigbaar. De houding van het dienen van ons maakt me bewogen aandachtig zeer. De one-stop dienst vóór, tijdens en na de verkoop maakte me bij gemak voelen en geld besparen

—— M. Carlos L.Ganuz

De Yuhongmachines maakten een snelle reactie op onze vereisten, was de mededeling vlot tijdens de samenwerking, was de technologie nauwkeurig en efficiënt, en de naverkoop waren uiterst nauwgezet en nadenkend, wat me hielp vele bouwmoeilijkheden oplossen. Ik hoop dat Yuhong-de Zware industrie kan lange tijd samenwerken.

—— M. Glen Kehler

Ik ben online Chatten Nu

100tpd aan 3000tpd-Cement Roterende Oven/het Materiaal van de Cementproductie

100tpd To 3000tpd Cement Rotary Kiln / Cement Production Equipment
100tpd To 3000tpd Cement Rotary Kiln / Cement Production Equipment 100tpd To 3000tpd Cement Rotary Kiln / Cement Production Equipment 100tpd To 3000tpd Cement Rotary Kiln / Cement Production Equipment 100tpd To 3000tpd Cement Rotary Kiln / Cement Production Equipment

Grote Afbeelding :  100tpd aan 3000tpd-Cement Roterende Oven/het Materiaal van de Cementproductie

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YUHONG
Certificering: ISO,CE,BV
Modelnummer: 700TPD

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Zeewaardige verpakking. Normen in container, vervangstukken in de uitvoer houten geval.
Levertijd: 130-150DAYS
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 3sets/year
Gedetailleerde productomschrijving
Toepasselijke Industrie: De machine van de cementverwerking Zeer belangrijke Verkopende Punten: Energie - besparing, het drogen type verwerking
ovenmodel: 3x48m koeler model: IV Roosterkoeler
Brandstof: steenkool, mazut, gas enz. Installatie: onder de gids van onze ingenieur
Grondstoffen: kalksteen, zandsteen, klei, ijzererts, gips Reserveonderdelen: Onlineondersteuning, Vrije vervangstukken, Gebiedsinstallatie, commissie en opleiding
Hoog licht:

rotary kiln cement plant

,

cement production plant

100tpd aan de roterende ovencement van 3000tpd plant/cementoven/cement makend machines

100tpd aan 3000tpd-Cement Roterende Oven/het Materiaal van de Cementproductie 0

100tpd aan 3000tpd-Cement Roterende Oven/het Materiaal van de Cementproductie 1


cementeer installatieinleiding

De roterende oven is ook genoemd geworden omwentelingsoven. Er zijn vele soorten roterende die oven door ons bedrijf, volgens de toepasselijke industrieën worden veroorzaakt, is het verdeeld in metallurgische roterende oven en chemische roterende oven; Volgens de toepasselijke materialen, kan het in cement roterende oven, kalkoven, ceramische zand roterende oven, de roterende oven van het metaalmagnesium, bauxietoven enz. worden verdeeld. De roterende oven is samengesteld uit vat, ondersteunend apparaat, het ondersteunende apparaat van het vangstwiel, transmissieapparaat, beweegbaar ovenhoofd, het verzegelende apparaat van de ovenstaart, en de pijpapparaat van de steenkoolinjectie.

Roterende die ovencilinder uit staalplaat, cilinderlichaam met bouwstijl door bakstenen of stenen van vuurvaste voering, en horizontale lijn in helling, drie riemleer in elk blok ondersteunend apparaat, in het materiaal dichtbij het leer van de eindriem over de binnencilinder met divergerende de lenteplaat te leggen vast wordt samengesteld op een grote toestelring, die het kleine toestel inschakelen is. Tijdens normale bedrijfsvoering, wordt de hoofdaandrijvingsmotor overgebracht aan het apparaat van het open-typetoestel door de hoofdaandrijvingsmotor, die de roterende oven drijft. De materialen worden gecalcineerd van het eind van de oven. Gepast met als inhoud van overhellende en langzame omwenteling van de cilinder, is het materiaal langs de omtrek van een cirkel en het tuimelen langs de as mobiele richting (van hoogte aan laag), blijf het proces voltooien, en produceer de clinker ovenkap in het koelen machine het koelen. De brandstof wordt bespoten in de oven door het ovenhoofd, en het afvalgas en de materialen in de oven wordt geproduceerd worden geruild voor effectmaalmachine, die door de ovenstaart die wordt uitgevoerd. Dit ontwerp bevat brandstof geen brander.


Vereenvoudigde beschrijving van het proces

 

² 1.1..1 Kalksteen het verpletteren en vervoer

Geruild aan de plaats van de zijn mijn, wordt het kalksteen direct gelost bij een exclusieve tipple, en in de hamermaalmachine in één stadium via op zwaar werk berekende plaatvoeder verpletterd. Wanneer de maalmachine weg is, wordt het kalksteen gehouden in exclusieve die stapel, later naar het verpletteren van systeem wordt verzonden

 

² 1.1..2 Kalksteen het pre-blending & vervoer

Het verpletterde kalksteen moet in de ronde het preblending voorraad worden opgeslagen, en houdbaarheid van 3.74days zal het verpletterde kalksteen onophoudelijk opgestapeld worden door cantilever stapelend riemtransportband in chevronvorm, en dan dwars teruggewonnen door scrapper reclaimer.the zal het kalksteen na het preblending aan grondstof aanpassend post door riemtransportband worden vervoerd.

 

klei ² 1.1..3 & Mergel het verpletteren en het vervoer van het Ijzerpoeder

Geruild aan de plaats van de zijn die mijn, klei en mergel bij een exclusieve die direct tipple wordt gelost, en in de maalmachine via middelgrote plaatvoeder wordt de de verpletterd. Wanneer de maalmachine weg is, wordt de klei gehouden in exclusieve die stapel, later naar het verpletteren tipple door frontloader wordt verzonden. Na het verpletteren, worden de klei en de mergel dan verzonden naar het Bijkomende Grondstof Preblending afgeworpen door riemtransportbanden.

Het ijzerpoeder met deeltjesgrootte £25mm wordt gelost van automatische stortplaatsvrachtwagen in vultrechter. Dan wordt verzonden naar het Bijkomende Grondstof Preblending afgeworpen door riemtransportbanden.

 

1.1.4 het Verenigde Afgeworpen Preblending ² & Vervoer

Verpletterd die klei, mergel en Ijzerpoeder aan het Bijkomende Grondstof Preblending wordt gedragen Afgeworpen door riemtransportband aan opgeslagen. De verenigde het preblending voorraad bestaat uit hulp het preblending voorraad en ruwe steenkool preblending voorraad. Het Verenigde Afgeworpen Preblending is een lengtevoorraad.

 

² 1.1..5 het grondstoffen aanpassen & vervoer

Het ruwe maaltijd aanpassen zal vier silo's, en wegende riem van frequentiecontrole aanwenden. De het aanpassen silo van kalksteen is van φ8m staalbak, terwijl klei, mergel en ijzer het poeder die silo aanpassen van staalbak is.

 

ruwe molen ² 1.1..6 & afvalgasbehandeling bij oveninham

Na het voldoen aan van de vereisten van grindabilitytest, zal de ruwe maaltijd in verticale die molen binnengaan in China wordt gemaakt.

 

² 1.1.7. Het ruwe maaltijd het mengen silo & oveninham voeden

De ruwe maaltijd van ruwe molen moet in IBAU-silo worden opgeslagen, zal de meter van de effectstroom bij oveninham het voeden worden aangewend, en de ruwe maaltijd moet in voorverwarmersysteem door riemtype jakobsladder worden gedragen

 

² 1.1.8 Ovenvoorverwarmer & pre-calciner-presysteem

De oveninham wendt enige lijn 5 de voorverwarmer van de stadium aancycloon en KSF calciner.

 

² 1.1.9 die oven & ovenafzet calcineren

Na pre-calcineert verwerking, wordt de ruwe maaltijd gecalcineerd in clinker in roterende oven, met hitteconsumptie als 760kCal/kg-cl. Clinker op hoge temperatuur van roterende oven moet scherp door de koude die lucht worden gekoeld binnen hieronder van netplaat wordt geblazen in roosterkoeler. De temperatuur van clinker van roosterkoeler is omgevingstemperatuur + 65℃, gekoeld en verpletterde clinker wordt genomen in clinker silo door emmerkettingstransportband. Een deel van uitlaatgas op hoge temperatuur van koeler zal secundaire lucht worden; ander deel zal verbrandingslucht in calciner via tertiaire luchtleiding worden; en een deel van het zal het drogen bron voor steenkool het malen in steenkoolmolen worden; en de rest zal van de atmosfeer na de behandeling van de zakfilter van de ovenafzet worden vrijgegeven. De fijne as van warmtewisselaar en zakfilter zal in clinker silo via kettingstransportband en clinker emmerkettingstransportband worden gedragen.

 

Clinker van ² 1.1.10 opslag & vervoer

Gekoelde en verpletterde clinker door de transportband van de kettingsemmer komt aan clinker silo voor opslag, met capaciteit van 33000t, en houdbaarheid van 16,5 dagen. Clinker uit silo wordt verzonden naar de clinker partijsilo vóór cementmolen door riemtransportband.

 

het Gips van ² 1.1.11 het verpletteren en pozzolanavervoer

Het gips en pozzolona worden vervoerd aan maalmachine voor het verpletteren. Wanneer de maalmachine weg is, wordt het gips gehouden in exclusieve die stapel, later naar het verpletteren tipple door frontloader wordt verzonden. Na het verpletteren, wordt het gips dan verzonden naar de partijsilo door riemtransportbanden.

Geruild aan de plaats van de zijn mijn, loste pozzolana direct bij de additievenloods. Dan wordt het via vorkheftruck aan specifieke die het leegmaken kuil en via riemtransportband vervoerd naar het aanpassen van silo wordt verzonden.

 

en Cement die van ² 1.1.12 aanpassen het malen

Cement het aanpassen zal threeφ8m-silo's, en wegende riem van frequentiecontrole aanwenden.

De cementmolen heeft twee reeksen van het doorgeven van systeem. Het grondcement zal door helling en lift, dan direct naar Φ15m cementsilo's gaan worden verzonden.

 

het Cement van ² 1.1.13 opslag en het ophopen

Het cement van het systeem van de cementmolen wordt opgeslagen in vier silo's, rusten twee van hen bulkladingssysteem uit. Het cement wordt gedragen aan verpakkingssysteem van de silobodem. De opslagcapaciteit voor één cementsilo is 8700t.

 

het Cementverpakking van ² 1.1.14

Het cement van bodem van silo's wordt opgeheven door de jakobsladder. De verpakking zal tewerkstelt roterende verpakker met 8 monden, en in zakken gedane het cement wordt vervoerd door riemtransportband aan het systeem van de de vrachtwagenlader van het zakcement. Er zijn vier riem-laders in het systeem van de vrachtwagenlader, voor verpakte vrachtwagenlading.

 

de Ruwe Steenkool Crushing&Transportation van ² 1.1.15

Geruild aan de plaats van de zijn die mijn, steenkool bij een exclusieve die direct tipple wordt gelost, en in de maalmachine via middelgrote plaatvoeder wordt verpletterd. Wanneer de maalmachine weg is, wordt de steenkool gehouden in exclusieve die stapel, later naar het verpletteren tipple door frontloader wordt verzonden. Na het verpletteren, wordt de steenkool dan verzonden naar het ruwe steenkool Preblending afgeworpen door riemtransportbanden.

 

de Verpulverde steenkoolvoorbereiding van ² 1.1.16 en wegend systeem

De ruwe steenkool na het meten van riemschaal wordt gevoed in lucht geveegde molen voor het drogen en het malen. De hete lucht voor het drogen is precies het uitlaatgas van de roosterkoeler van de ovenafzet. Het geloste steenkoolpoeder zal door specifieke hoog geconcentreerde anti explosieve zakfilter worden verzameld, gaat het verzamelde poeder dan verpulverde steenkoolbak, door 2 in metend systemen, die naar kolenbranderpijp met meerdere kanalen bij ovenafzet en kolenbranderpijp bij oveninham zullen worden verzonden calciner. Het stoffige gas wordt gezuiverd door zakfilter en aan atmosfeer dan uitgeworpen.

 

de Samengeperste luchtpost van ² 1.1.17

Er zijn twee posten van de luchtcompressor in de plaats, d.w.z., 6 reeksen van schroef lucht-opvoerende compressor in elk van 23m3/min als verplaatsing en de druk is 0.8Mpa. Één post van de luchtcompressor wordt geplaatst onder het kader van de ovenvoorverwarmer met 3 reeksen schroef lucht-opvoerende compressor, andere die dichtbij de het aanpassen silo van de winkel van de cementmolen kan de eisen van elke pneumatische klep, ovenvoorverwarmer blok-omhoog, meetinstrument en de gepulseerde collector van het zakstof ontmoeten etc. is.

 


Technische Parameters van Roterende Oven

Productspecificaties (m) Ovenafmetingen Capaciteit (t/d) Omwentelingssnelheid (r/min) Motormacht (kW) Totaal gewicht (t) Nota
Diameter (m) Lengte (m) Obliquity (%)
Φ2.5×40 2.5 40 3.5 180 0.44-2.44 55 149.61 Oven met de voorverwarmer van de schachtcycloon
Φ2.5×50 2.5 50 3 200 0.62-1.86 55 187.37 -
Φ2.5×54 2.5 54 3.5 204 0.48-1.45 55 196.29 -
Φ2.7×42 2.7 42 3.5 320 0.10-1.52 55 198.5 -
Φ2.8×44 2.8 44 3.5 400 0.437-2.18 55 201.58 Buiten demonteer oven
Φ3.0×45 3 45 3.5 500 0.5-2.47 75 210.94 - 
Φ3.0×48 3 48 3.5 700 0.6-3.48 100 237 Buiten demonteer oven
Φ3.0×60 3 60 3.5 300 0.3-2 100 310 Het alumyte-alumina smeedt oven
Φ3.2×50 3.2 50 4 1000 0.6-3 125 278 Buiten demonteer oven
Φ3.3×52 3.3 52 3.5 1300 0.266-2.66 125 283 Oven met voorverwarmerprecalcine
Φ3.5×54 3.5 54 3.5 1500 0.55-3.4 220 363 Oven met voorverwarmerprecalcine
Φ3.6×70 3.6 70 3.5 1800 0.25-1.25 125 419 Het produceren van oven voor het gebruiken ofterheat
Φ4.0×56 4 56 4 2300 0.41-4.07 315 456 Oven met voorverwarmerprecalcine
Φ4.0×60 4 60 3.5 2500 0.396-3.96 315 510 Oven met voorverwarmerprecalcine
Φ4.2×60 4.2 60 4 2750 0.4-3.98 375 633 Oven met voorverwarmerprecalcine
Φ4.3×60 4.3 60 3.5 3200 0.396-3.96 375 583

Oven met voorverwarmerprecalcine

 

 

Nieuwe de productielijn (300-1500t/d) configuratie droge van het procescement

 

Capaciteit 300t/d 700 t/d 1000 t/d 1500 t/d
Voorverwarmer C1 2-Φ2500 Φ3500 Φ4800 2-Φ4000
C2 Φ3600 Φ4800 Φ4800 Φ5800
C3 Φ3600 2-Φ3700 Φ5200 Φ5800
C4 Φ3600 Φ4800 Φ5200 Φ6200
C5 Φ3600 Φ4800 Φ5200 Φ6200
Pre-calciner-pre Specificatie Φ2200 Φ2800 Φ4800 Φ5200
Roterende oven Specificatie Φ2.8×44m Φ3×48m Φ3.2×50m Φ3.5×54m
Capaciteit 12.5t/h 30t/h 42t/h 63t/h
Calcinerentemperatuur (℃) 1450 1450 1450 1450
Ruwe molen Specificatie

Verticale rolmolen

Φ1700

Droge molen

Φ3.2×7+1.8m

Droge molen

Φ3.5×10m

HRM2800

Verticale rolmolen

Capaciteit 30t/h 50t/h 85t/h 130~160t/h
Motormacht 400kW 1000kW 1250kW 1250kW
Cementmolen Specificatie

Φ2.4×13m

Open kring

Φ3×11m

Gesloten circuit

Φ3.2×11m

Gesloten circuit

Φ4.2×13.5m

Gesloten circuit

Capaciteit 22t/h 42t/h 64t/h 95t/h
Motormacht 800kW 1250kW 1400kW 3550kW

100tpd aan 3000tpd-Cement Roterende Oven/het Materiaal van de Cementproductie 2

 

 

Contactgegevens
Henan Yuhong Heavy Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten